Home > rubrik > besokkemana > Cikebo, Salah Satu Rest Area di Majalengka yang Paling Fenomenal dari Zaman ke Zaman
kenapa jagung ini dibakar?

Cikebo, Salah Satu Rest Area di Majalengka yang Paling Fenomenal dari Zaman ke Zaman

besoksenin.co – Orang Majalengka mana sih yang belum pernah denger kata “Cikebo”? Kalau kamu orang Majalengka, tapi gak tahu apa itu Cikebo, berarti ospek kamu belum lulus. Jadi sob, Cikebo itu rest area atau tempat nongkrong anak muda sampe orang tua (maksudnya dipersilahkan bagi semua usia) yang lokasinya ada di daerah Maja beh ditu.

Ibu Yayah, salah satu penjual jagung bakar di Cikebo

Di musim hujan seperti sekarang ini, Cikebo merupakan tempat yang recommended banget saat kamu kapegat hujan. Bayangin aja, kalau hujan-hujan, kan dingin tuh, terus nongkrong di Cikebo sambil bakar jagung dan ngopi-ngopi cantik. Beuuuuuh itu kenikmatan dunia yang tiada tandingannya, sob. Apalagi sambil memandang keindahan kecamatan Argapura yang dapat terlihat dari saung-saung di Cikebo, ditambah cuacanya yang sejuk, benar-benar seperti lagi liburan di puncak. Iya puncak, puncaknya Majalengka.

Kenapa jagung ini dibakar?

Adapun informasi jajanan yang biasa dijual di Cikebo, yang paling terkenal dan terfenomenal adalah jagung bakarnya. Ayo, kenapa jagung itu dibakar? *ups. Jagung bakar di Cikebo dijual dengan harga Rp 7.000,- untuk ukuran besar dan Rp 6.000,- untuk ukuran kecil, jagung rebusnya Rp 4.000,- untuk ukuran besar dan Rp 3.000 ukuran kecil. Kalau makan jagung tidak membuatmu kenyang, kamu bisa ninyuh mie instan pake puruluk sukro kok, sob. Terus kalau kamu kapelag, kamu bisa pesen kelapa muda seharga Rp 10.000,- untuk satu batok kelapa ukuran besar dan Rp 8.000,- ukuran kecil, atau bisa juga ninyuh kopi, teh manis, dan sejenisnya.

Ini dia pemandangan kecamatan Argapura yang bisa kamu lihat dari Cikebo
Nikmat mana lagi yang kamu dustakan, sob

Ayo sob, yang mau jajan-jajan cantik di Cikebo bisa langsung aja maen ke tempatnya, biasanya buka dari jam 8 pagi sampe jam menjelang magrib, soalnya Cikebo sepi kalau malem-malem. Pokoknya mah cobain aja sensasinya, jangan cuma ikut lewat aja yaa! Kita dukung perekonomian warga Majalengka, hidup!

Facebook Comments

About Riksa Buanadewi

52 comments

  1. I cannot thank you enough for the post.Really thank you! Will read on…

  2. Hey, thanks for the blog article.Really looking forward to read more. Keep writing.

  3. L2xsjR Im obliged for the post.Thanks Again. Keep writing.

  4. Awesome blog article.Much thanks again. Will read on…

  5. Fantastic blog.Much thanks again. Want more.

  6. wow, awesome blog post.Really thank you! Cool.

  7. Im grateful for the blog post.Really thank you!

  8. Im thankful for the blog post.Really looking forward to read more. Keep writing.

  9. I really liked your article post.Much thanks again. Want more.

  10. Really enjoyed this blog.Thanks Again. Want more.

  11. “Hi there, I discovered your web site by the use of Google at the same time as looking for a comparable subject, your site got here up, it appears good. I have bookmarked it in my google bookmarks.”

  12. Really enjoyed this article.Really thank you! Awesome.

  13. usually posts some really exciting stuff like this. If you are new to this site

  14. I am so grateful for your post.Much thanks again. Awesome.

  15. I really enjoy the blog.Thanks Again. Cool.

  16. “Thank you ever so for you post.Much thanks again. Awesome.”

  17. is green coffee bean extract safe WALSH | ENDORA

  18. Very good post.Really thank you! Really Cool.

  19. Thanks so much for the blog article.Thanks Again. Keep writing.

  20. other hand I will certainly come again again.

  21. Very informative blog post.Really thank you! Much obliged.

  22. Very good post. I am going through many of these issues as well..

  23. Thanks so much for the article post.Much thanks again. Great.

  24. up for your excellent info you have right here on this

  25. Wow, great blog.Much thanks again. Keep writing.

  26. Very good blog article.Much thanks again. Will read on…

  27. Muchos Gracias for your blog post. Keep writing.

  28. Muchos Gracias for your blog post.Really thank you! Want more.

  29. When someone writes an article he/she maintains the idea

  30. Way cool! Some very valid points! I appreciate you penning this article and the rest of the site is also really good.

  31. A round of applause for your article. Fantastic.

  32. Very good post! We are linking to this great post on our site. Keep up the good writing.

  33. vancouver seo agency

    Very good post. I absolutely love this site. Continue the good work!

  34. vancouver seo services

    I went over this website and I conceive you have a lot of fantastic information, saved to my bookmarks (:.

  35. seo vancouver

    Thanks so much for the blog article.Really thank you! Really Great.

  36. vancouver seo agency

    It as really a cool and useful piece of info. I am glad that you shared this useful info with us. Please keep us informed like this. Thanks for sharing.

  37. seo vancouver bc

    I’а†ve recently started a web site, the info you provide on this website has helped me tremendously. Thank you for all of your time & work.

  38. This is one awesome article.Really thank you! Great.

  39. amp definition seo glossary

    Wow, that as what I was searching for, what a material! existing here at this webpage, thanks admin of this website.

  40. winnipeg seo company

    Wow! This can be one particular of the most useful blogs We ave ever arrive across on this subject. Actually Magnificent. I am also a specialist in this topic so I can understand your hard work.

  41. wordpress web designer vancouver

    RUSSIA JERSEY ??????30????????????????5??????????????? | ????????

  42. cro companies in vancouver

    Im obliged for the article.Really thank you! Really Great.

  43. search engine optimization in vancouver

    I went over this website and I think you have a lot of good info, saved to favorites (:.

  44. vancouver inbound marketing

    sick and tired of WordPress because I ave had issues

  45. sex toy shop near me

    the time to read or check out the content material or websites we ave linked to beneath the

  46. seo vancouver

    I thought it was going to be some boring old post, but it really compensated for my time. I will post a link to this page on my blog page. I am sure my visitors will come across that really useful

  47. seo vancouver

    News. Do you have any tips on how to get listed in Yahoo News?

  48. seo vancouver

    you share some stories/information. I know my audience would appreciate your work.

  49. I really enjoy the post.Really thank you! Fantastic.

  50. seo vancouver

    Usually games carry interesting activities for

  51. seo vancouver

    This is one awesome article post.Much thanks again. Much obliged.

Tinggalkan Balasan