Home > berita > Pemuda Hijrah ala Ustaz Hanan Attaki Mampir ke Majalengka. Ternyata, Begini Awalnya

Pemuda Hijrah ala Ustaz Hanan Attaki Mampir ke Majalengka. Ternyata, Begini Awalnya

besoksenin.co – Siapa yang tak kenal Ust. Hanan Attaki? Founder Pemuda Hijrah (Shift) yang cukup populer di kalangan anak muda Kota Kembang dan di Youtube ini, akan mampir ke Majalengka. Beliau mampir ke Majalengka untuk mengisi kajian ala Pemuda Hijrah di Masjid Agung Al-Imam, Jumat (12/1) dimulai salat magrib berjamaah.

Ust. Hanan Attaki via @hanan_attaki

Bukan karena sangat spesial, namun karena kajian agama yang dikemas secara anak muda ini, banyak mengundang antusias dan mudah dicerna oleh anak muda. Maka wajar, kajiannya selalu penuh, sampai yang gak biasa ikutan, tetiba jadi yang paling depan.

kajiannya selalu penuh, sampai yang gak biasa ikutan, tetiba jadi yang paling depan.

Lalu, apa yang melatarbelakangi Ustaz Hanan Attaki ‘mampir’ ke Majalengka?

Kepada besoksenin.co, Fikri, panitia lokal Go-Shift, menjelaskan kalau agenda Go-Shift Jawa Barat -roadshow kajian- sebenarnya akan mengunjungi Cirebon. Namun, karena mengusulkan untuk mampir ke Majalengka, Ustaz Hanan Attaki pun menyepakati dan meminta untuk ada panitia yang mempersiapkan. Maka, sekarang ada komunitas anak muda dakwah yang bernama Move Up Majalengka yang terbentuk akhir tahun 2017.

#besokevent Dari @moveupmjlk – Bismillah Assalamualaikum gaeess Halo gaes udah tau kalo GO-Shift bakalan menyambangi MAJALENGKA? Alhamdulillah berkat doa dari semua insya allah nih gaes pada hari Jumat 12 Januari 2018 Bakalan ada Taklim bareng Ust. Hanan Attaki Lc. Bertempat di Masjid Agung Al-Imam Majalengka mulai dari maghrib berjamaah sampai dengan selesai. Eh siapa sih ust hanan teh? Ai kamu kemana aja selama ini, kuota mu dipake maen game wae sugan sampe sampe ust yang lagi fenomenal ini ga tau, eta ning yang suka nyindirin para jomblo. Pokoknya kalian wajib kudu dateng gaees, bilih nyesel iraha deui. Jangan lupa bawa alas yap, khawatir membludak dan tidak kebagian didalam jadi datanglah lebih cepat lebih baik. Nuhun gaesss #MoveUpMJLK #Go-Shift #youthzamannowsolehin #nyaripahalamahkuykeun #bapermahsamaallahaja #kuykeun #solehin #ingetin #besokseninco #majalengka

A post shared by Majalengka Youth Media (@besokseninco) on

Kalau begitu, kajian bersama Ustaz Hanan Attaki hanya di hari itu saja, dong?

Yap, lebih kurangnya seperti itu. Namun, kengkawan Move Up Majalengka bilang, kalau ke depan walaupun gak ada beliau, kajian anak muda akan tetap dilaksanakan setiap sebulan sekali. Wadaw, sangat menarik, yha.

Agenda Go-Shift Jawa Barat ini, akan mengunjungi Majalengka, Kuningan, dan Cirebon. Kebetulan, Majalengka menjadi jadwal hari pertama. Acara ini, diprediksi akan ramai melihat dari antusias dan tanggapan di media sosial Instagram @besoksenin.co. Jadi, siap-siap saja antisipasi dengan membawa alas tambahan.

  • herlinseptiana Berdoa smoga kerja siang bner jadi di rubah masuk pagi deh ya biar bisa hadir @ghinaassegaf98 @linda_zulaikha97 @shintafajar__@dedeh_agd
  • gaaniaaa Kalian harus dateng kajiannya ust @hanan_attaki wajib dateng lho mumpung kajian di majalengka @mellydwir @rismayovianti @faridasundara @criestaa
  • kaniafaz Biasanya d nangor d ajakin kajian mulu, skrng mau ikutan ga ? @merselinadevt wkwkw
  • m_adityarabbani Alhamdulillah barakallah, ustad @hanan_attaki dateng ka lembur đŸ˜‡đŸ€—

Semoga kegiatan agama tak kalah digandrungi juga, ya, anak muda Majalengka dan sampai jumpa di sana!

Facebook Comments

About Fakhrul Azharie

ke sana ke mari membasmi kejahatan

Check Also

Waspada Terhadap Permainan Momo Challenge

besoksenin.co – Momo Challenge. Seantero jaga media kemarin dihebohkan dengan beredarnya Kiki Challenge yang dimana …

69 comments

  1. Im obliged for the article.Thanks Again. Really Cool.

  2. I really enjoy the article.Really looking forward to read more. Cool.

  3. IXHS1T It as hard to find knowledgeable individuals inside this topic, however you be understood as guess what occurs you are discussing! Thanks

  4. I really liked your blog article.Much thanks again. Will read on…

  5. Really informative article.Thanks Again. Much obliged.

  6. Im thankful for the post.Really looking forward to read more. Really Cool.

  7. Enjoyed every bit of your blog article.Thanks Again. Keep writing.

  8. Im thankful for the blog post. Much obliged.

  9. I cannot thank you enough for the post.Really thank you! Cool.

  10. “Hi there, You’ve done a fantastic job. I’ll definitely digg it and personally suggest to my friends. I’m sure they’ll be benefited from this web site.”

  11. So that as one So that tends to move in the corner. Adam compares the three big players, michael kors handbags,

  12. I loved your article.Really thank you! Want more.

  13. Im obliged for the blog post.Thanks Again. Awesome.

  14. wow, awesome article post.Really looking forward to read more. Want more.

  15. A round of applause for your blog. Want more.

  16. “Looking forward to reading more. Great blog.Really thank you! Fantastic.”

  17. I really enjoy the blog post. Want more.

  18. This is my first time pay a visit at here and i am truly pleassant to read all at alone place.

  19. I cannot thank you enough for the blog article.Much thanks again. Keep writing.

  20. Thanks-a-mundo for the blog article.Thanks Again.

  21. Appreciate you sharing, great post.Thanks Again. Really Great.

  22. I truly appreciate this article.Thanks Again. Great.

  23. I really like and appreciate your blog. Awesome.

  24. Looking forward to reading more. Great post. Awesome.

  25. I will not talk about your competence, the write-up just disgusting

  26. I cannot thank you enough for the article post.Thanks Again. Fantastic.

  27. A big thank you for your blog article.Thanks Again. Awesome.

  28. “Looking forward to reading more. Great blog article.Really looking forward to read more. Will read on…”

  29. I think this is a real great blog post. Fantastic.

  30. Major thanks for the blog article. Really Great.

  31. Enjoyed every bit of your blog. Much obliged.

  32. This is one awesome blog article.Really thank you!

  33. I am so grateful for your article.Really looking forward to read more. Awesome.

  34. Some truly excellent content on this website , thanks for contribution.

  35. Great, thanks for sharing this post.Thanks Again. Will read on…

  36. I will start writing my own blog, definitely!

  37. Thank you for your article.Really thank you! Will read on

  38. It as not that I want to replicate your web page, but I really like the pattern. Could you tell me which design are you using? Or was it tailor made?

  39. Very good post.Really looking forward to read more. Keep writing.

  40. seo vancouver

    There is visibly a lot to know about this. I feel you made various good points in features also.

  41. seo vancouver

    Really appreciate you sharing this article.Much thanks again. Want more.

  42. seo vancouver bc

    You made some good points there. I checked on the net for more information about the issue and found most individuals will go along with your views on this site.

  43. vancouver seo

    Wow that was odd. I just wrote an incredibly long comment but after I clicked submit my comment didn at appear. Grrrr well I am not writing all that over again. Anyhow, just wanted to say great blog!

  44. Thanks a lot for the blog article. Want more.

  45. This very blog is without a doubt awesome and also amusing. I have discovered a bunch of interesting things out of it. I ad love to return every once in a while. Cheers!

  46. north vancouver seo company

    Thanks for the news! Just was thinking about it! By the way Happy New Year to all of you:D

  47. local seo british columbia

    Major thanks for the blog post.Much thanks again. Keep writing.

  48. search engine optimization providers vancouver

    You need a good camera to protect all your money!

  49. I really like and appreciate your article post.Really thank you! Awesome.

  50. adwords consultants vancouver

    Im obliged for the article post.Really looking forward to read more. Keep writing.

  51. cro cannibalisation

    Right now it appears like Drupal would be the preferred blogging platform obtainable at the moment. (from what I ave read) Is that what you are working with in your weblog?

  52. craigslist toronto

    Really informative post.Thanks Again. Want more.

  53. seo services in canada

    pretty helpful material, overall I believe this is really worth a bookmark, thanks

  54. Very good blog article.Really thank you! Awesome.

  55. sex shop new york

    Usually I don at read article on blogs, but I wish to say that this write-up very forced me to try and do it! Your writing style has been amazed me. Thanks, quite nice article.

  56. seo vancouver

    It as not that I want to duplicate your web site, but I really like the design. Could you let me know which design are you using? Or was it custom made?

  57. seo vancouver

    Well with your permission allow me to take hold of your RSS feed to keep up to

  58. seo vancouver

    Valuable info. Lucky me I found your web site by accident, and I am shocked why this accident didn at happened earlier! I bookmarked it.

  59. seo vancouver

    I used to be able to find good advice from your blog articles.

  60. seo vancouver

    Very good post. I will be experiencing some of these issues as well..

  61. Great blog article.Much thanks again. Cool.

  62. seo vancouver

    Thank you for another informative website. The place else could I get that type of info written in such a

  63. seo vancouver

    This unique blog is really entertaining and diverting. I have chosen many interesting advices out of this blog. I ad love to return over and over again. Thanks a bunch!

  64. seo vancouver

    Im grateful for the article post.Really looking forward to read more. Much obliged.

  65. affiliate marketing company in nigeria

    Thanks for sharing, this is a fantastic article.Really looking forward to read more. Will read on…

Tinggalkan Balasan