Cikadongdong River Tubing Sensasi Wisata Baru di Majalengka

besoksenin.co – Banyak cara untuk mengisi waktu libur, kita bisa beristirahat bersantai di rumah, masak bareng ibu, jalan-jalan, atau bahkan olahraga, atau bahkan berwisata sekaligus berolahraga yang memacu adrenalin.

Nah, bagi sobat bsco yang ingin berwisata sekaligus berolahraga yang memacu adrenalin maka Cikadongdong River Tubing harus banget kamu coba. Kenapa tempat ini harus dicoba? Karena wisata ini baru ada dan mungkin pertama di Majalengka.

Cikadongdong River Tubing (CRT) via @dede_maulanayusup

Cikadongdong River Tubing ( CRT ) berlokasi di Desa Payung, Kecamatan Rajagaluh. Untuk akses ke lokasi ini cukup mudah, karena kamu bisa naik elf atau angkot menuju terminal rajagaluh, kemudian naik kendaraan pick up alias mobil gundul warga setempat menyebutnya menuju ke Desa Payung, kemudian jalan kaki sekitar 5 menit menuju garis start.

Wah, kebayang dong yah seru nya kalau kesana rame-rame naik mobil gundul sambil menikmati keindahan alam selama perjalanan dan dilanjutkan kegiatan river tubing, dan ditutup dengan makan nasi liwet.

Beeeuh sabi banget lah itu mah, wisata nya dapet, olahraga iya, memacu adrenalin juga, dan yang paling penting kebersamaan dan kekompakan bersama kawan akan lebih terasa.

keseruan di CRT via @zen_dreged
kekompakan ketika river tubing via @dede_maulanayusup

Wah, liat fotonya aja udah seru. Apalagi kalau kamu kesana bareng temen – temen kesana seru-seruan bareng.

Bagi kamu kamu yang lowbudget, tenang biaya disini gak mahal kok. Kamu cukup membayar Rp 20.000,- / orang untuk weekday dan Rp 25.000,- / orang untuk weekend, itu sudah termasuk HTM, life guard, Alat Pelindug Diri ( APD ), teh manis, dan tentunya sudah termasuk sewa ban.

Jadi wahai sobat bsco, ayo ajak teman-teman kalian kesini, kalau bisa ajak mantan juga kesini biar dipalidkeun sakalian hahaa.

Wisata baru river tubing ini tidak hanya menawarkan wisata saja, tetapi wisata ini bertujuan untuk meningkatkan kebersamaan, kekompakan, dan belajar mencintai alam dengan menjaga kebersihan sungai.

Kegiatan river tubing ini tidak akan terlaksana ketika kamu masih mengotori sungai dengan  membuang sampah ke sungai

94 komentar untuk “Cikadongdong River Tubing Sensasi Wisata Baru di Majalengka”

  1. There are certainly loads of details like that to take into consideration. That may be a nice level to carry up. I supply the thoughts above as common inspiration however clearly there are questions like the one you deliver up the place the most important factor will probably be working in sincere good faith. I don?t know if best practices have emerged around things like that, however I am sure that your job is clearly identified as a good game. Both girls and boys feel the impact of just a moment’s pleasure, for the remainder of their lives.

  2. Thanks for the suggestions you reveal through this web site. In addition, several young women which become pregnant don’t even seek to get health care insurance because they fear they probably would not qualify. Although some states at this moment require that insurers produce coverage in spite of the pre-existing conditions. Prices on these kinds of guaranteed programs are usually greater, but when thinking about the high cost of medical treatment it may be a safer approach to take to protect the financial future.

  3. Thank you a lot for providing individuals with an extraordinarily breathtaking possiblity to discover important secrets from this website. It’s usually so useful and also full of a good time for me personally and my office friends to visit your web site a minimum of thrice every week to find out the latest stuff you have got. And of course, I am also certainly pleased with the excellent techniques served by you. Some two areas on this page are in truth the most efficient I have had.

  4. It’s appropriate time to make some plans for
    the future and it is time to be happy. I’ve read this post and if I could I want to suggest
    you few interesting things or suggestions.
    Maybe you can write next articles referring to this article.
    I wish to read even more things about it!

  5. Howdy, i read your blog from time to time and i own a similar one and i was just curious if you get a lot of spam remarks?

    If so how do you prevent it, any plugin or anything you can suggest?
    I get so much lately it’s driving me mad so any help is very much appreciated.

  6. Thanks for your publication. I also believe laptop computers are becoming more and more popular right now, and now are usually the only sort of computer included in a household. This is because at the same time they are becoming more and more reasonably priced, their processing power keeps growing to the point where these are as effective as desktop computers out of just a few years ago.

  7. Hello, i read your blog occasionally and i own a similar one
    and i was just wondering if you get a lot of spam feedback?
    If so how do you reduce it, any plugin or anything you can suggest?
    I get so much lately it’s driving me mad so any support
    is very much appreciated.

Tinggalkan Komentar